Dobrodošlica novoj generaciji brucoša Fakulteta za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku svečano je obilježena 8. oktobra 2022. godine.

PROF NAMIK1 SAMNJENA

Tom prilikom, prof. dr Namik Čolaković, dekan Fakulteta, poželio je uspešan početak nastave studentima i istakao da je Univerzitet u Travniku akreditovan i da su diplome ove visokoškolske ustanove priznate u svijetu. Značaj akreditacije se ogleda u postavljanju Univerziteta na domaću i svjetsku listu akreditovanih univerziteta, mobilnosti studenata i nastavnika i prepoznavanju diploma koje ova institucija izdaje, istakao je dekan u svom obraćanju.

prof Namik SMANJENA

Studenti su imali priliku da se upoznaju sa nastavnicima i saradnicima sa kojima će se sretati tokom studija te prostorijama Fakulteta. Tokom svečanog časa, predstavljena je i organizaciju studija na Fakultetu, plan i program po kojem se odvija nastavni proces, kao i materijalno-tehnički uslovi neophodni za realizaciju nastavnih planova.
.
Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku potpuno je spremno dočeo proces akreditacije, rekao je u svom obraćanju studentima mr. Tarik Džambegović, još jednom ukazujući na važnost ispunjavanja svih obaveza koje su prethodile ovom, posebno značajnom koraku.

TARIK SMANJENA

Studentima će na raspolaganju biti najsavremeniji uslovi studiranja u novoj zgradi koja se nalaz na magistralnom putu Sarajevo- Kiseljak kao i u novom objektu u Tuzlanskom kantonu. Amfitetatri, sale, biblioteka, čitaonice i najsavremenije elektronske učionice koristiće se za nastavu, a radiće i Centar za razvoj karijere studenata.

Studenitima se prilikom svečanog prijema obratila i doc.dr.Lejla Dacić Čampara, prodekan za nastavu, koja je čestitala na opredjeljenu za studije na Univerzitetu u Travniku i poželjela uspješan početak studiranja naglašavajući važnost ulaganja u obrazovanje i pronalaženje adekvatnog zanimanja.

fax slika

Ceremonija je završena svečanom dodjelom indeksa studentima prve godine, kojom su brucoši na simboličan način napravili prvi korak ka stjecanju diplome menadžera i ekonomista.

Slika 004

 

stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.