Andrijana

Pozivaju se studenti Fakulteta za menadžment i poslovnu ekonomiju da učestvuju u radionici na temu “Job skills” koja će se održati 20. novembra 2021. godine s početkom u 10:00 sati u amfiteatru Fakulteta.

Radionica se održava u sklopu planiranih aktivnosti Centra za razvoj karijere studenata i ima za cilj da podstakne studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Radionica obuhvata pripremu za intervju, vještine komuniciranja s poslodavcem, ponašanje tokom intervjua, pisanje biografije te dobra i loša iskustva. Studentima će se približiti iskustvo razgovora za posao te moći će steći osnovne vještine komunikacije s poslodavcem ali i usvojiti osnovna pravila neverbalne komunikacije s ciljem poboljšanja lične prezentacije.

Gost/predavač na radionici je Andrijana Bukvarević, direktorica ljudskih resursa kompanije Bingo d.o.o., vodeće kompanije u Bosni i Hercegovini koja se bavi maloprodajom i koja je lider na listi kompanija u Bosni i Hercegovini poredanih po broju zaposlenih.

stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.