Na Fakultetu za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku, dana 14. maja 2023. godine održana je promocija diplomanata, magistranata i doktoranata.

IMG 3855 2

Na svečanoj ceremoniji, 100 diplomanata i 30 magistranata zvanično su primili svoje diplome pred porodicom i prijateljima.

Prisutnima se obratio rektor Univerziteta, prof. dr Rasim Dacić, koji je čestitao promovisanim studentima i naglasio da Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju već 17 godina uspješno djeluje na visokoškolskom prostoru BiH. Istakao je važnost visokog obrazovanja za našu zemlju te napomenuo da su diplome Univerziteta u Travniku prepoznatljive u svijetu.

Svoje čestitke diplomantima i magistrantima uputio je i dekan, prof.dr. Namik Čolaković, koji je ovom prilikom istakao: “Univerzitetska diploma otvara jedno sasvim novo poglavlje u životu, ali ona i obavezuje. Sigurni smo da će naši diplomanti i magistranti nastaviti ovim putem, putem znanja i spremno odgovoriti izazovima koji pred njima stoje, izazovima života.”

Na svečanoj ceremoniji uručena su priznanja za studenta generacije i studente s najboljim uspjehom prvog, drugog  i trećeg ciklusa studija akademske 2021/2022. godine. Nagradu rektora za izutetan uspjeh na trećem ciklusu studija osvojila je studentica Emina Bilalović. Nagrada dekana za studenta generacije na II ciklusu studija uručena je Enisi Mešanović Selimović koja je u toku studija ostvarila prosjek 9,40. Priznanje dekana za postignuti uspjeh na prvom ciklusu studija uručeno je Nihadu Kurtiću i Aldijani Bećirović.

Ceremonija je završena tradicionalnim bacanjem kapa u zrak te prigodnom zakuskom u restoranu Fakulteta.

 

stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.