Drage kolegice i kolege,
 
nadam se da ste svi dobro i zdravo. Ovim putem vam se javljam da vas obavijestim da smo, ispred Udruženja Grafx, pokrenuli „GraDemy“ - Akademiju za osnaživanje studenata našeg Univerziteta.
 
„GraDemy“ ima za cilj da, kroz interaktivne module, umreži studente, ponudi im nova (sa)znanja i vještine, te da ih potakne na aktivno djelovanje. U dokumentu koji vam šaljem nalaze se dodatne informacije o fazama i modulima programa.
 
S obzirom na epidemiološku situaciju svi moduli će se održavati online, putem Zoom aplikacije, a svaki od njih će trajati dva radna dana, u trajanju od 1,5 sat po danu.
 
Da bi studenti učestvovali potrebno je da ispune KRATKI Google obrazac: https://bit.ly/39fmEzV a rok za prijavu je do nedjelje, 06.12.2020 do ponoći.
 
Molimo vas da ovu informaciju proslijedite studentima na Vašim fakultetima - bilo bi poželjno ako imate Viber grupe studenata ili neki drugi direktni način komunikacije zbog brže komunikacije, te da je također postavite na web stranice i profile društvenih mreža.
 
Dodatno šaljemo:
* Dokument sa informacijama o programu
* Link od web stranice Grafx-a na kojoj su također dostupne informacije: https://grafx.ba/grademy/
* Sliku programa koju možete koristiti da se program promoviše među studentima
 
stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.