Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku i Sindikat profesionalnih fudbalera BiH potpisali su ugovor o tehničkoj saradnji.

Potpisanim ugovorom članovi Sindikata fudbalera ostvaruju pogodnosti prilikom upisa na Fakultet i odabira kvalitetnih studijskih programa za svoje visokoškolsko obrazovanje.

Osim toga, Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku nagraditi će najboljeg mladog fudbalera elitnog ranga bh. fudbala, kroz izbor “Kristalnih 11”, kojeg organizuje Sindikat besplatnom školarinom. Na taj način, promoviše se važnost obrazovanja među sportistima, koji zbog svoje karijere često znaju zapostaviti segment vlastitog školovanja.

“Zahvalni smo rukovodstvu Fakulteta za menadžment i poslovnu ekonomiju na sklopljenoj saradnji. Smatramo da smo pronašli adekvatnog partnera, te da našim članovima sada nudimo i dodatne usluge u vidu visokoškolskog obrazovanja. Pozivamo sve fudbalere da vode brigu o svom školovanju, da nam se obrate ako žele studirati i zajedno s osobljem našeg partnera pronaći ćemo odgovarajući studijski program za njih.”, rekli su iz SPFBiH dodavši:

“Naročito smo ponosni što će najbolji mladi igrač Premijer lige BiH u izboru igrača dobiti priliku za besplatan studij”.

stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.