UČENIČKO PREDUZETNIŠTVOUČENIČKO PREDUZETNIŠTVO 2

 

Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku organizuje projekat Start-up i učeničko preduzetništvo – osmisli ideju i stavi je u funkciju, koji ima za cilj da podstakne i ohrabri učenike srednjih škola u Bosni i Hercegovini da aktivno rade na prepoznavanju i analiziranju svojih inovativnih preduzetničkih ideja.
Uvodna online radionica će biti održana 12. 05. 2021. godine, nakon koje ćemo održati i obuke, koje imaju za cilj da učenicima pruže dodatna znanja iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga, kao i da unaprijede njihove prezentacijske vještine.
Finalno takmičenje najboljih učeničkih timova će biti održano 04. 06. 2021. na kome će učenici i učenički timovi imati priliku da pred žirijem, koga sačinjavaju istaknuti stručnjaci, profesori, menadžeri i konsultanti, prezentuju svoje biznis planove i obrazlože kvalitet, inovativnost, praktičnu izvodljivost i profitabilnost ideje.
Učesnici koji osvoje prvo, drugo i treće mjesto bit će nagrađeni u vidu stipendija za školarinu.
Pozivamo sve učenike srednjih škola u Bosni i Hercegovini da nam se pridruže na kreativnim online radionicama i da učestvuju na izazovnom takmičenju.
 
E-mail adresa za prijavu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Srdačan pozdrav,
Dekan: Prof. dr. Namik Čolaković
Rukovodilac projekta: Prof. dr. Azra Sućeska
 
stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.