U utorak, 01.10.2019. godine, upriličen je svečani prijem brucoša Fakulteta za menadžment i poslovnu ekonomiju Univerziteta u Travniku.

Tom prilikom, prof. dr Namik Čolaković, dekan Fakulteta, čestitao je brucošima početak važnog životnog poglavlja u kojem stiču znanja i vještine koje će u budućnosti primijeniti u praksi. Istakao je da je misija Fakulteta je da pripremi univerzitetski kvalifikovane ekonomiste, menadžere i poslovne informatičare za buduću karijeru tokom koje će biti sposobni da kao lideri u organizacijama daju značajan i trajan doprinos razvoju savremenog društva. Koncepcija i način realizacije studijskih programa usmjereni su na što efektivnije usvajanje teorijskih, kao i praktičnih znanja i vještina. ¨Nastojimo postići evropske standarde u oblasti visokog obrazovanja zbog čega su naše diplome priznate u BiH i inostranstvu. Ispred cijele akademske zajednice i u svoje ime još jednom vam čestitam, i kao intelektualnoj eliti želim vam da napravite zaokret i svojim znanjem doprinesete stvaranju modernog, evropskog društva. Iskreno se nadamo da ćete nakon završenih studija dobiti šansu da stečena znanja uspješno primijenite u poslovnoj praksi¨, istakao je dekan.

 

Uspješan početak akademske 2019/2020. godine i upis na odsjeke ovog Fakuleta studentima su poželjeli i ostali uposleni nastavnici, naglašavajući važnost ulaganja u obrazovanje i pronalaženje adekvatnog zanimanja.

IMG 2570

Studenti su imali priliku da se upoznaju sa nastavnicima i saradnicima s kojima će se susretati tokom studiranja te sa prostorom koji je urađen u skladu sa najvišim evropskim standardima i koji sadrži veliki broj učionica, amfiteatara, nastavničkih kabineta, računarski centar, veliki bibibliotečki fond, čitaonice, studentske restorane i brojne druge sadržaje. Predstavljena je i organizacija studija na Fakultetu, nastavni plan i program, materijalno-tehnički uslovi neophodni za realizaciju nastavnih planova te druge korisne informacije.

IMG 2561

Ceremonija je završena svečanom dodjelom indeksa studentima prve godine, kojom su brucoši na simboličan način napravili prvi korak ka stjecanju diplome menadžera i ekonomista.

 42531597 2181940428528097 4295467741294362624 n

 

 

 

 

stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.