U subotu, 08.12.2018. godine je u amfiteatru Fakulteta za menadžment i poslovnu ekonomiju održano gostujuće predavanje ambasadorice Republike Indonezije u Bosni i Hercegovini Nj.E. gđe Amelie Achmad Yani. 

IMG 1912

Tom prilikom, goste iz Ambasade Republike Indonezije su ugostili su prof. dr. Rasim Dacić, rektor Univerziteta u Travniku i prof. dr. Namik Čolaković, dekan Fakulteta za menadžment i poslovnu ekonomiju koji su ih upoznali sa radom našeg Univerziteta, studijskim programinma, međunarodom saradnjom i internalizacijom Univerziteta u Travniku.

DSC09663 DSC09653

Njena ekselencija, gospođa Amelia Achmad Yani je zainteresovanim studenatima i profesorima odražala predavanje na temu " Nagli razvoj infrastrukture u Indoneziji za podršku u ekonomskom rastu, turizmu i kulturi / Indonesia's rapid Infrastructure Development to support Economic Growth, Tourism and Culture". Pred punim amfiteatrom ambasadorica je kroz izvrsnu prezentaciju punu činjenica i ilustrativnih primjera iz historijskog i savremenog razvoja Indonezije podijelila sa studentima iskustvo razvoja infrastukture u Indoneziji i njen uticaj na ekonomski rast, turizam i kulturu.

DSC09710Untitled2

 

Studenti su nakon predavanja iskoristili mogućnost da tematiku prodube kroz veliki broj pitanja i diskusiju, koji su dokaz su da je predavanje bilo veoma zanimljivo i korisno studentima.

UntitledDSC09643 1

Gosti iz Ambasade Republike Indonezije su obišli zgradu Fakulteta, zajedno sa domaćinima i razgovarali o daljoj saradnji na polju obrazovanja i nauke. 

IMG 1887DSC09673

 

 

stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.