Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju je u subotu, 19.05.2018., bio organizator gostujućeg predavanja na temu „Energetska kretanja u Evropi – prirodni gas“, a predavač je bio gospodin Jasmin Salkić, direktor kompanije BH Gas d.o.o. Sarajevo. Veoma interesantnom predavanju koje održano u amfiteatru Fakulteta je prisustvovao veliki broj studenata, koji su mogli čuti iz prve ruke najvažnije determinante kompanije BH Gas, kao i načinima transporta gasa u i kroz Bosnu i Hercegovinu. Osim navedenog, gospodin Salkić je posebnu pažnju obratio na ekonomske determinante kompanije, te je s ponosom naglasio da korisnici gasa u Bosni i Hercegovini plaćaju jednu od najmanjih cijena tog energenta u Evropi, a da kompanija uprkos niskim cijenama gasa posluje pozitivno sa dobiti od preko 10 miliona KM u 2016. godini.

Na veoma jednostavan i slikovit način, gospodin Salkić je studentima pojasnio probleme, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu sa kojim se susreće BH Gas, te napore koje BH Gas ulaže da se ti problemi riješe, a sve u cilju da korisnici gasa u Bosni i Hercegovini ne osjete posljedice navedenih problema. Veoma je važno napomenuti da je gospodin Salkić studentima predstavio i međunarodnu sliku gasifikacije Evrope, te uloge Bosne i Hercegovine u tom procesu. Ovim putem se, u ime svih studenata i uprave Fakulteta, zahvaljujemo gospodinu Salkiću na veoma interesantnom i korisnom predavanju.

 

Slika 020

Slika 002

Slika 032

Slika 072

Slika 077

stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.