Obavještavaju se studenti Fakulteta za menadžment i poslovnu ekonomiju da će se od 30.03.2020. godine nastavni proces odvijati online, putem platforme Microsoft Teams. Komukacija sa administrativnim službama Fakulteta će se obavljati telefonskim putem ili putem e-maila.

Poštujući odluke nadležnih instutucija i prateći zaključke i uputstva Senata Univerziteta u Travniku i odluku o načinu i uslovima rada na Fakultetu za vrijeme pandemije (COVID-19), nastavni proces za redovne i vanredne studente na svim ciklusima studija će do daljnjeg biti realiziran preko online sistema komunikacije. Obavezuju se studenti da vrijeme online realizacije nastave maksimalno koriste za učenje i spremanje ispita uz e-konsultacije sa predmetnim nastavnicima. Realizacija parcijalnih i završnih ispita zavisit će od aktuelne situacije i uputa nadležnih institucija.

Online nastava za prvi ciklus studija će se odvijati prema utvrđenom rasporedu za redovne studente. Svaki nastavnik i saradnik će nastavu prilagoditi online sistemu. Raspored za drugi ciklus će biti objavljen na plafformi.

Molimo sve studente, svih godina studija, koji nisu poslali obrazac za DL da isti pošalju na email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako bi ih mogli registrovati i dati pristupne podatke.

Studenti će putem e-maila biti obaviješteni o svim detaljima i dobit će upute o načinu realizacije online nastave putem WeTransfera. Aplikacija je dostupna i za Android i IOS uređaje.

Kontakt informacije studenti mogu dobiti putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Potaknite druge da vide ovu obavijest! Ostanite kući, slijedite upute i budite zdravo!

 

UPRAVA FAKULTETA