fmpe mitrovica

Izuzetno značajan Ugovor o akademskoj saradnji potpisan je između International Business College Mitrovica i Fakulteta za menadžment i poslovnu ekonomiju. Potpisnici sporazuma o budućoj saradnji u oblasti visokog obrazovanja, dekani, prof.dr. Harri Tuomola i prof.dr. Namik Čolaković , ovom prilikom izrazili su svoje zadovoljstvo, s obzirom na to da se i u ovoj oblasti definiraju i učvršćuju prijateljski odnosi dvije zemlje.

Ovaj sporazum ima za cilj promovirati međunarodnu akademsku saradnju i razmjenu nastavnog i istraživačkog iskustva između FMPE i IBC-M. Sporazum predviđa i razmjenu studenata ovih visokoobrazovnih institucija kao i razmjena akademskog materijala i informacija, organizaciju zajedničkih međunarodnih konferencija, istraživačkih projekata, itd. U narednom periodu zajedničkim projektima radit će se na usklađivanju nastavnih planova i programa te unapređivanju u oblasti naučnoistraživačkih radova.

stepsister teen rides.http://desivideos4k.com/ free videos wild latino anal pounding.xnx wet hairy pussy fisting massage with oil.